Cum tratam in clinica noastra prostatita fara riscuri cu rezultate eficiente. Mai eficient decât masajul rectal!

Cea de-a 16-a Conferință Internațională în domeniul Sănătății, desfășurată la Londra la baza Centrului Bio-Clinique, a adus multe noutăți și dezvoltări. Atenția medicilor a fost captată de un nou medicament pentru tratarea prostatitei care permite fortificarea prostatei în doar o săptămână, la domiciliu, fără antibiotice și masaj rectal. De remarcat faptul că medicamentul este vândut cu reducere de 50% (datorită unui program special, în exclusivitate pentru cetățenii României).

De ce problemele prostatei sunt atât de actuale în țara noastră?

Potrivit statisticilor, 63% dintre bărbații români de peste 35-60 de ani au probleme cu urinarea- principalele simptome ale prostatitei. Restul au și ei probleme cu prostata. Medicii afirmă că 98% dintre bărbații români cu vârsta peste 35-60 de ani prezintă procese patologice ale prostatei (într-o măsură mai mare sau mai mică).

Prostatita provoacă la început adenomul de prostată, apoi impotența și cancer. Tratamentul prostatitei este complex și de lungă durată. Este necesar să luați antibiotice și să urmați un curs de masaj rectal (medicul masează prostata, introducând un deget în anus în fiecare zi timp de 2 săptămâni). Dar prostatita revine peste 1 an în 87% de cazuri, chiar dacă a fost tratată cu succes.

Prostată sănătoasă Cancerul prostatei

Netratată, prostatita conduce la dezvoltarea cancerului de prostată, aceasta fiind o chestiune de timp

Cancerul de prostată, care a depășit glanda prostata și a afectat țesuturile din apropiere.

Oamenii de știință din Londra au găsit o soluție pentru tratamentul prostatitei, care va permite să însănătoșiți prostata pentru totdeauna în doar o săptămână fără medici, masaj umilitor, la domiciliu.

Medicamentul este pe bază naturala, ale cărui efecte curative sunt cunoscute de medicii englezi de mai bine de 500 de ani. Ienupăr- o plantă inedită, folosită pe larg de băștinași în tratarea bolilor bărbaților.

Primele informații despre păducel în calitate de remediu contra prostatitei și problemelor cu urinarea se conțin în Tratatul de medicină populară turcă din 1494. Pe acele vremuri, păducelul era adus din Africa în urma campaniilor de luptă conduse de Imperiul Otoman (Turcia contemporană). Din el era preparat un decoct pe care bărbații îl administrau în decurs de 30-40 de zile. În acest răstimp dispăreau simptomele prostatitei. Planta păducel costa scump și era accesibilă doar pentru oamenii bogați.

Metoda eficientă de a trata prostatita era cunoscută încă din cele mai străvechi timpuri

În anii 70 ai secolului trecut, oamenii de știință turci au studiat compoziția păducelului și au ajuns la concluzia că acesta într-adevăr acționează în mod eficient asupra prostatei, precum și la producerea hormonilor sexuali masculini. Cu toate acestea, sub formă de decoct, efectul său este nesemnificativ. Păducelul conține substanțe benefice pentru organismul masculin, dar în cantități mici.

Această problemă a fost soluționată de tehnologiile contemporane de macerație la rece, astfel încât este obținută o cantitate maximă de substanțe biologic active în timpul tratării termice minime. Noul medicament turcesc, numit Prostero, conține aproape de 4000 (!) ori mai multe substanțe biologic active în comparație cu păducelul comun. Prin aceasta se explică eficacitatea sa înaltă.

Cum a fost comentat Prostero de către Asociația Medicilor din Londra?

”Fără îndoială, aceasta este o soluție inovatoare pentru o problemă atât de veche. În sfârșit a devenit posibil să tratăm prostatita la domiciliu în 1 săptămână. Mai ales că este un medicament natural, fără antibiotice și alte chimicale. Prostero poate fi administrat fără prescripția medicului, în calitate de tratament individual”.

ASOCIAȚIA MEDICILOR DIN ANGLIA ”FĂRĂ ÎNDOIALĂ, ACEASTA ESTE O SOLUȚIE INOVATOARE PENTRU O PROBLEMĂ ATÂT DE VECHE. ÎN SFÂRȘIT A DEVENIT POSIBIL SĂ TRATĂM PROSTATITA LA DOMICILIU...”

Rezultatele studiilor clinice ale medicamentului efectuate în Londra

  • Glanda prostata a revenit în stare normală la 87% din subiecții studiului
  • Tratarea prostatitei cronice - 88% din subiecții studiului
  • Intensificarea și restabilirea potenței - 89% din subiecții studiului
  • Eliminarea dereglărilor urinării- 96% din subiecții studiului
  • Îmbunătățirea calității spermei - 94% din subiecții studiului
  • Îmbunătățirea stării generale - 87% din subiecții studiului

Studiile au fost efectuate în cadrul Universității de Medicină din Londra în 2017-2018. La ele au participat aproximativ 3 mii de bărbați de vârstă diferită.

Putem cumpăra acest produs cu reducere de 50% doar în România?

După cum au explicat reprezentanții delegației române, în timpul negocierilor s-a ajuns la acordul de a furniza Prostero fără taxe vamale și suplimentare. În acest sens a fost organizat un program, prin care fiecare român, indiferent de posibilitățile financiare, poate obține Prostero cu reducere de 50%.

Datorită unor subtilități birocratice, medicamentul va apărea în farmaciile din România doar în anul 2019. La acest moment, puteți să-l comandați prin formularul de comandă de pe site-ul nostru.

Actualizat:
În legătură cu numărul mare de comenzi, a fost luată hotărârea de a schimba termenii desfășurării promoției. În prezent, este valabilă până la - 23 ianuarie 2019. Până la această dată (inclusiv), toți bărbații care au nevoie de ajutor au posibilitatea să comande produsul original Prostero cu reducere 50%!

Click aici pentru a merge catre magazinul Bio-Clinique veti beneficia de un cupon de 50% reducere !Comentarii

Relu Marcu

Vă mulțumesc pentru articol. Foarte interesant. Prostatita mă chinuie de 4 ani și nu o pot învinge.Am comandat Prostero. Voi încerca să mă tratez. Noroc de această promoție.

Dragoș Voicilă

Dacă prostatita nu este tratată, pot să apară consecințe grave. Prietenul meu a murit de adenom de prostată. Avea 46 de ani și 2 copii.

Badic Cornel

Confirm! Este un medicament excelent. L-am cumpărat vara când am mers în vacanță în Turcia, am dat pe el 200 de dolari. Alergam des la toaletă și aveam dureri în timpul urinării. Potența slăbea. După un curs de tratament cu Prostero au dispărut toate simptomele: potența a crescut, nu mai am disconfort în timpul urinării!

Boltașu Dorina

Prietena mi-a povestit că soțul ei a făcut un curs luna trecută și l-a ajutat mult. Avea prostatită sau adenom de prostată. Ziceau că ar putea apărea cancer.

David Cătălin

Am comandat. Mulțumesc. Este într-adevăr la reducere. Am comandat prin formularul de comandă pe acest site.

Lunca Liviu

Am comandat. Sunt din Deva. Au promis că mi-l livrează peste 5 zile. Livrarea rapidă e un lucru comod.

Stoia Octavian

Am 52 de ani. Aveam probleme cu urinarea. M-am dus la doctor. La ultima examinare au găsit un adenom cu probabilitate înaltă de a trece în cancer. Am luat Prostero timp de 3 săptămâni și adenomul a dispărut. Mă simt mult mai bine. Sunt plin de forțe și am dispoziție bună.

Sandu Vicențiu

Am văzut recent o emisiune despre prostatită, povesteau despre acest remediu turcesc. Spuneau ceva de genul: ”noua generație” și ”salvarea omenirii”. L-au recomandat mulți medici.

Matoi George

L-am luat și eu la prescripția doctorului. Zicea că-i un remediu contemporan produs la noi și că e cel mai bun din toate. M-a ajutat! L-am luat de pe acest site acum o lună și jumătate, nu era nicio promoție.

Ardeleanu Daniel

Mulțumesc. Foarte interesant.

Munteanu Aida

Voi comanda și eu pentru soț. La acest preț... trebuie să-l încercăm.

Sotir Andrei

E tare bun contra prostatitei. Aveam forma cronică și o tratam de câțiva ani deja. Doar cu Prostero am avut rezultate bune. Prostatita a plecat fără urmă. N-am dureri, n-am probleme cu urinarea și potența.

Ignea Sorin

Remediul e bun!!! 7 ani n-am putut face nimic cu prostatita cronică și cu acest produs m-am vindecat în 2 săptămâni! Până acum făcusem 3 tratamente insuportabil de dureroase, dar cu Prostero e simplu. Turcii m-au suprprins plăcut.

Niculeanu Sorin

Confirm! Prostero face minuni! L-am cumpărat vara în vacanță din Muntenegru. Am dat 90 de dolari. Prostatita m-a chinuit vreo 10 ani. Am încercat de nenumărate ori să mă tratez, dar efectul era de scurtă durată. Cu Prostero, m-am izbăvit complet de prostatită. N-am niciun simptom de mai bine de jumătate de an. Înainte nu puteam nici să visez la aceasta. Recomand Prostero tuturor bărbaților. Vă va ajuta!

Ursea Alexandru

Spui adevărul? Am consultat medicul urolog și în loc de Prostero, mi-a prescris Galotestin, o cutie costă o treime din salariul meu! Pe lângă prețul înalt, are o mulțime de efecte adverse. Nu-mi pot permite să dau acești bani, așa că voi cumpăra produsul nostru. Cu atât mai mult că este acum cu reducere 50%.

Bădescu Paul

Prietenul meu a murit la 46 de ani, avea adenom de prostată. A lăsat doi băieți în urma sa. Eu n-am astfel de probleme, dar poate pot lua Prostero în calitate de profilaxie?

Goiceanu Traian

Sigur că da! Toți bărbații cu vârsta peste 35 de ani trebuie să ia astfel de medicamente pentru profilaxie. Cum iei vitamine, de exemplu. Eu am cumpărat câteva cutii și le păstrez pentru orice eventualitate.

Moișoiu Mihaela

M-ați intrigat) Trebuie să-i arăt soțului!

Marinescu George

Îți mulțumesc că ai împărtășit link-ul! Eram demult în căutarea producătorului și a acestui medicament. La 43 de ani am început să am probleme cu urinarea. Vecinul mi-a povestit despre un medicament de-al nostru, dar nu știa de unde să-l iau. Acum sper să reușesc să-l primesc.

Claudiu Vascan

Băieți, medicamentul e bestial!!! L-am luat în calitate de profilaxie. Am impresia că am întinerit. Sunt plin de forțe și energie, am dispoziție bună, a revenit potența. Am poftă de viață, sunt mereu în mișcare. Și asta datorită ridicării nivelului de testosteron!! Până a lua medicamentul mă simțeam ca un moșneag, deși am doar 42 de ani. Îl recomand tuturor celor care încă nu l-au testat. Important e că este natural, fără efecte secundare!

Cîmpan Tudorel

Eu folosesc miere de albini și nuci!